Drive to Survive Temporada 4: Quina és la història? L'heu de reproduir o saltar-lo?

Quina Pel·Lícula Per Veure?

Fórmula 1: Drive to Survive La temporada 4 és l'última temporada de la sèrie documental preferida pels fans. Van oferir una perspectiva única sobre el que tot implica fer una carrera al Campionat del Món de Fórmula 1. L'espectacle és el 4thtemporada i ha anat molt bé durant les últimes 3 temporades.

En aquesta temporada, el programa ens oferirà un cop d'ull a la batalla entre Lewis Hamilton, que és un pilot de carreres britànic que corre per a Mercedes i que ha guanyat el campionat set vegades en el passat. A l'altra cantonada, tenim Max Verstappen. És un corredor de Fórmula 1 que condueix per l'equip holandès.

Quan esperar l'espectacle?

L'espectacle va començar la seva estrena el dia 8thde març de 2019. La temporada 1 de l'espectacle va cobrir el Campionat del Món de 2018. La segona i la tercera temporada cobreixen els Campionats del Món dels anys 2019 i 2020 respectivament. La temporada 4 del programa cobreix el Campionat del Món de 2021.

Aquesta temporada tindrà un total de 10 episodis de 40 minuts i té un puntuació de 8,7/10 a IMDB . L'espectacle és perfecte per als entusiastes de les curses de Fórmula 1, ja que mostra el drama d'escena dels teus corredors de Fórmula 1 preferits i la seva tripulació.

On reproduir l'espectacle

Des del seu debut, l'espectacle ha estat un excel·lent seguiment dels fans. El Campionat del Món de Fórmula 1 com a espectadors de tots els racons del planeta. Com que es tracta d'un programa sobre aquest campionat, també es pot esperar un nombre similar d'espectadors per al programa.

El documental és el resultat de la corporació entre la Fórmula 1 i Netflix i, per tant, l'espectacle ho és emès exclusivament a Netflix. Els fans internacionals no s'han de preocupar perquè l'espectacle estarà disponible en altres versions de veu en off si teniu problemes amb l'idioma predeterminat.

Quina és la història i l'has de mirar?

font: TechRadar

Aquesta vegada veurem les històries darrere de l'escena que van tenir lloc durant el Campionat de Fórmula 1 2021. Els que hagin vist curses ja sabran que va guanyar el corredor belga-holandès Max Verstappen. El seu rival no era altre que Lewis Hamilton, corredor britànic que corre per Mercedes. La temporada 4 mostra la ferotge rivalitat entre tots dos. Va estar molt a prop, però finalment Verstappen es va imposar com a campió del món.

I per respondre a la teva pregunta sobre si mirar-lo o no. Si ets un fanàtic de la Fórmula 1 i un entusiasta de les carreres, hauries de mirar-ho. Però per a algú que no coneix bé el vast món obert de la Fórmula 1.

Pot ser que l'espectacle no sigui el millor per a tu. Aquesta temporada està inspirada en el Campionat del Món de Fórmula 1 del 2021 i com que és un documental, Netflix no té tanta llicència creativa. Per a l'espectador habitual, el documental pot semblar avorrit. Si voleu entrar a l'espectacle, us suggeriré que feu-ho des de dalt. Com des de la primera temporada. Espero que hagis trobat tot el que estaves buscant.

Etiquetes:Condueix per sobreviure a la temporada 4